П`ятниця, 2024-04-26, 5:56 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

Новоданилівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Новини

Літній оздоровчий табір "Веселка" святкує день захисту дітей.

Щороку, на початку літа відзначається Міжнародний день захисту дітей ‒ свято надії і радості. Саме в нащадках кожен з нас хоче побачити здійснення власних мрій і сподівань та прагне, щоб молодь виростала здоровою та радісною.
Працівники Новоданилівської ЗОШ для пришкільного табору провели вікторини, конкурс малюнків на асфальті “Діти – за мир” і безпрограшну дитячу лотерею. На завершення свята всі діти отримали солодкі подарунки.

31 травня 2018 року відбувся районний колегіум на базі Новоданилівської загальноосвітньої школи.

Свято Останнього дзвоника

Сьогодні на оновленому шкільному подвір' ї Новоданилівської ЗОШ відбулась святкова лінійка, приурочена закінченню навчального року. Особливо хвилюючим цей день був для одинадцятикласників, які цьогоріч назавжди покидають рідну школу.
Директор школи Жукова Наталя Миколаївна оголосила про відкриття святкової лінійки. Вона привітала учнів і вчителів з фінішем навчального року, а випускників - з святом прощання зі школою та безтурботним дитинством.
На свято завітали депутат Запорізької обласної ради Шевченко Геннадій Миколаєвич, голова Якимівської райдержадміністрації Правосуд Олександр Євгенійович, голова Новоданилівської сільської ради Селищев Роман Геннадійович, начальник відділу освіти, молоді та спорту Якимівської райдержадміністрації Водоп'янова Інна Володимирівна. Від них під час урочистої лінійки на адресу школярів,вчителів та головне випускників лунали найщиріші вітання та побажання.

"Подаруй дитині з Донбасу книжку українською мовою"

Учні Новоданилівської ЗОШ взяли участь в Обласній благодійній патріотичній акції "Подаруй дитині з Донбасу книжку українською мовою". Також школярі підготували вітальні листівки дітям Донбасу до Дня захисту дітей 1 червня 2018 року.

День вишиванки

17 травня в Україні та світі відзначають День вишиванки. Ідеєю свята є збереження українських цінностей та їх популяризація серед молоді та населення загалом. Свято не передбачає обов'язкових заходів, окрім одягання вишиванки. Саме ж свято запрошує кожного свідомого громадянина до абсолютно простого вчинку - одягнути вишиванку і в ній піти на роботу чи на навчання. Як показує досвід, люди в День вишиванки завжди піднесені та усміхнені, адже в стародавньому одязі закодовано багато символів сили, добробуту, краси.
Сьогодні новоданилівці теж продемонстрували особисту патріотичну єдність своєї країни. Дрес-кодом дня була вишиванка, і вся школа замайоріла різнобарвними візерунками української вишивки. В акції взяли участь не лише учні, а й усі вчителі та персонал школи.
Нині свято набуває особливого змісту, адже воно стверджує, що українці незламні духом, на своїй даній Богом землі, готові захищати свою країну. Проведення такого свята продемонструвало, що вихованці школи разом зі своїми батьками відчувають себе справжніми українцями та налаштовані на збереження культури, звичаїв та традицій свого народу.

День Цивільного Захисту (27.04.2018)

27 квітня в нашій школі пройшов захід до дня Цивільного Захисту.

День розпочався з виховної години "Допоможи собі сам", метою якої було поглибити знання учнів про надзвичайні ситуації, шляхи подолання паніки під час їх виникнення, розвинути вміння визначати види надзвичайних ситуацій, сформувати навички безпечної поведінки та виховати почуття відповідальності та взаємодопомоги.

Під час занять були проведені навчальні тривоги: пожежна, хімічна та повітряна. Педагогічний колектив організовано здійснив евакуацію учнів на подвір’я навчального закладу та в бомбосховище, яке знаходиться в Новоданилівській сільській раді. Учні продемонстрували свої знання, винахідливість та вправність.

Заняття цього дня були цікавими для учнів, вони набули практичних навичок захисту у разі можливого виникнення надзвичайних ситуацій. Теоретичні знання та практичні навички, отримані учнями під час проведення Дня цивільного захисту, стануть в пригоді їм у майбутньому, адже чим раніше дитина вивчить основні принципи самозахисту та усвідомить відповідальність за дії в період будь-якого лиха, тим безпечнішим буде її життя.

 

Відзначення 100-річчя з часу звільнення Криму і Донбасу від більшовиків та проголошення Української Держави (Гетьманату Павла Скоропадського)

 

В рамках відзначення 100-річчя подій Української революції 1917-1921 років, 25 квітня у Новоданилівській ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся тематичний захід «Звільнення Криму і Донбасу від більшовиків та проголошення Української Держави (Гетьманату Павла Скоропадського)» за участі працівників навчального закладу.

 

 

Відзначення 100–річчя подій української революції 
1917–1921 рр. 
    

Останній тиждень перед канікулами в нашій школі видався дуже насиченим. На протязі всього тижня відбувалися заходи з відзначення 100-річчя подій Української революції 1917-1921 років: уроки мужності «Герої не вмирають – вони живуть у віках» (1 - 8 класи); круглий стіл «Українська революція 1917-1921 років в Україні і сьогодення» (9-11 класи).

   Ці заходи були спрямовані на події революції в Україні 1917-1921 років, виховання патріотизму, підвищення інтересу до історії, своєї Батьківщини учнівської молоді.

За круглим столом учні 9 - 11 класів розглянули питання, що стосувалися ролі та місця революції 1917-1921 років у процесі боротьби українського народу за незалежність, причетності Запорізької області до боротьби українського народу за незалежність та революції 1917-1921 років та необхідності виховання молодого покоління на прикладах минулого Українського народу.

В Новоданилівській ЗОШ вшанували пам’ять В’ячеслава Чорновола

“Я мріяв бути літературознавцем, вченим, мене дуже цікавила історія української літератури, я любив працювати в архівах. Якби мене запитали, чи шкодую я про те, що так склалося моє життя, про 15 років тюрми і переслідувань, я відповів би — ні краплини. У мене немає ніякої ненависті до тих, хто мене переслідував, а особистої злоби я не маю. І якби довелося починати життя спочатку вибирати, я б вибрав життя, яке прожив...”


22 березня в нашій школі відбулися заходи, присвячені вшануванню пам’яті Героя України – В’ячеслава Чорновола. Розпочато роботу над створенням тематичних стендів, проведено інформаційні години, спрямовані на вивчення ролі В’ячеслава Чорновола в історії українського державотворення.

Для учнів 5 - 8 класів проведено інформаційну годину «Жив і боровся для України й за Україну». Для учнів 9 - 11 класів проведено засідання круглого столу «В. Чорновіл – символ незалежної України» та виставку документів і фотоматеріалів, які висвітлюють  громадську та політичну діяльність В’ячеслава Чорновола та його біографію.
На кожному заході хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблого В'ячеслава Чорновола, Героя України, якому 24 грудня виповнилося б 80 років.

День рідної мови

Щорічно 21 лютого жителі планети відзначають День рідної мови. Наша школа не стала винятком, вчителі української мови та літератури разом з учнями нашої школи підготували свято для учнів 5 - 11 класів. 

Під час заходу учні розповідали гуморески,вірші, співали пісні та танцювали. Все свято було пронизано українським духом, любов’ю до рідного слова, до чистих джерел творчості українського народу.

Для учнів молодших класів іхні класні керівники  підготували тематичні виховні години, в ході яких школярі познайомилися з історією виникнення свята, дізналися про значущість рідної мови в житті кожної людини і змогли показати набуті знання з рідної мови. 

Більше фотографій у фотоальбомі " 21 лютого - День рідної мови  (2018)"

 

В Новоданилівській школі вшанували подвиг Героїв Небесної Сотні

20 лютого 2018 року до Дня Героїв Небесної Сотні в Новоданилівській ЗОШ І-ІІІ ступенів провели ряд виховних заходів. 

Організатор школи Іванісова Наталя Валеріївна, разом з учнями, провела загальношкільну лінійку-реквієм «Хай палають свічки пам’яті загиблих Героїв Небесної Сотні» з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року - лютий 2014 року).

Класні керівники 5 - 11 класів  провели  годину спілкування  «Герої не вмирають!». Для   проведення виховного заходу  було запрошено воїнів АТО: Овсяннікова Геннадія та Ракєєва Олексія. Ці молоді  чоловіки вже побували у зоні АТО. Учні зацікавились розповіддю,зав’язалась жвава бесіда.  Вся зустріч пройшла в теплій, приємній атмосфері. Учні з великою цікавістю слухали розповідь, були активними співрозмовниками.

Для учнів початкової школи класні керівники провели зустріч    з   учасником   бойових   дій   у зоні   АТО   Гавриленко Андріем. Боєць розповідав  школярам та ділився   своїми спогадами, що пережив за час,проведений в зоні АТО, показуючи своїм прикладом, що не тільки словами можна любити свою Батьківщину, але й вчинками доводити це. По закінченні зустрічі учні побажали воїну здоров’я, удачі, щастя та мирного неба над головою.

Більше фотографій у фотоальбомі "День вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні"

 

Обираємо підручники

 

"Така любов буває раз в ніколи..."

Щороку 14 лютого в Новоданилівській ЗОШ святкують День Святого Валентина. Не порушили традиції і цього року.

У цей день прийнято дарувати символічні листівочки у формі серця, які  висловлюють любов та дружбу, щирість та повагу, добро та тепло сердець. І, хоча це свято зазвичай пов’язують з коханням та закоханістю, на сьогоднішній день – це не лише день закоханих, а й день, коли свою прихильність виявляють до друзів або близьких людей.

Тож, 14 лютого 2018 року у нашій школі відбулись святкові заходи з нагоди цього дня. Школу прикрасили тематичними газетами, організували роботу скриньки для «валентинок» та провели розважальний захід «Він або вона».

 Протягом дня в школі панувала атмосфера любові, на це надихала музика та святковий настрій всього колективу школи. В цей день вчителі та учні провели багато заходів спрямованих на ознайомлення гостей та школярів з історією святкування цього свята.

Більше фотографій у фотоальбомі "День Святого Валентина (2018)"

 

Акція "Валентинка на передову"

 

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
uCoz